#51: De 1000 euro watch list

In deze aflevering van Mannen van de Tijd zoeken Fred en Sjors naar het ultieme horloge voor Twan, dat ietsje duurder is dan al zijn Seiko's maar niet gelijk een rib uit z'n lijf kost. Verder is een oude bekende van Fred weer terug in de PC. Dat en meer in Mannen van de Tijd.

Klik hier om de aflevering te beluisteren!

Lees verder

#50: Met Yvo Staudt

In deze aflevering van Mannen van de TIjd praten we samen met Yvo Staudt over zijn horlogemerk Staudt Chronometrie. Deze goedlachse Tukker heeft goede levensverhalen maar ook levenslessen, van waaruit hij is gestart met zijn Staudt collectie. Inmiddels timmert hij flink aan de weg en begint hij internationaal naam te vergaren met deze prachtig afgewerkte horloges. Dat en meer in Mannen van de Tijd.

Klik hier om de aflevering te beluisteren!

WHAT IS MANNEN VAN DE TIJD?

In Mannen van de Tijd bespreken Twan en Sjors alles over horloges, horloges en nog eens horloges. Van chique dresswatches tot Japanse krachtpatsers. Ze spreken meerdere verzamelaars over hun state of the collection, maar ook ambachtelijke horlogemakers en boutiquehouders. Kortom, Mannen van de Tijd behandelen het hele spectrum dat je als verzamelaar moet weten. Daar kun je je klok op gelijk zetten!

Kijk op www.mannenvandetijd.nl voor meer info en volg Mannen van de Tijd op Instagram.

Deze podcast wordt geproduceerd door Podcastguru.nl.


Mannen van de tijd

Luisteren

Mannen van de tijd

Twan en Sjors.
Copyright voorbehouden.

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Instagram